Groeimeter voor in je kinderkamer

Een groeimeter is een absolute aanrader in je babykamer! Met een groeimeter kun je namelijk perfect bijhouden en meten hoeveel jouw baby of kindje is gegroeid in een bepaalde periode. Want hoe gaaf is het om je kind te zien groeien en je kind hierbij te betrekken? 

De groeimeter heeft een meter die je aan de muur of duur hangt in de kinderkamer, of natuurlijk een andere ruimte in huis. Wij selecteren groeimeters die er niet alleen leuk uitzien, maar ook nog eens extra makkelijk in gebruik. Hierdoor is het ook een feest voor je kind(eren)!

Bekijk alle aanbiedingen en onze selectie groeimeters. Kies bijvoorbeeld voor een dieren groeimeter, of een ander thema zoals jungle, dino’s, houten en andere meters! Naast hout en kunststof kun je ook groeimeter stickers kopen. Lees verder…

Groeimeter

Groeimeter AANBIEDINGEN

Zoals we al aangaven is het assortiment zeer uitgebreid en zo ook de materiaalkeuze. Wij hebben de groeimeters uitgebreid getest en hebben een selectie gemaakt van de allerleukste meters! Doe er je voordeel mee…

Reuze goedkoop en ook nog eens een gaaf design met een auto! Kindermeetlat tot 150 cm.

Één van de best beoordeelde groeimeters van hout met dieren decoratie. Meet tot 200 cm!

Naast een giraffe vind je nog veel meer leuke motiefjes op deze meetlat voor kinderen tot 2 meter.

Eenvoudig en voordelig voor zowel jongens als meisjes. De groeimeter gaat tot 150 centimeter. 

Ontzettend populair is deze kindermeetlat tot 200 cm. met het jungle dieren thema!

Weer zo’n leuke Giraffe als groeimeter. De meetlat gaat van 70 tot 160 centimeter. 

Wat zijn de leukste groeimeters?

Waar let je op?

Bij de aanschaf van een groeimeter is het belangrijk te letten op de materiaalkeuze. Zo kun je bijvoorbeeld een groeimeter sticker kopen wanneer je deze bevestigt aan de muur of op een deur. Is je kindje gek op sterren, dieren of lijkt een giraffe meter je leuk? Het is allemaal mogelijk!

Lengte van je groeimeter

Speciaal voor alle leeftijden en lengtes kun je een meter kopen in allerlei verschillende hoogtes. Voor de allerkleinsten heb je groeimeters tot bijvoorbeeld 125 cm, maar doorgaans vind je de meeste meters van 150 tot 200 centimeter. Hierdoor kun je ‘m tijdens de hele groeiperiode gebruiken op de kinderkamer.

In dat geval is het verstandig om een houten groeimeter te gebruiken of van canvas, zodat je ook bij een eventuele verhuizing of andere kinderkamer binnenshuis niet voor verrassingen komt te staan en ‘m eenvoudig kunt verplaatsen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, je vindt namelijk al groeimeters onder de €10, een koopje toch?

Groeien wordt nóg leuker!

Door een kindermeetlat aan te schaffen neem je je kind mee in het proces van groeien. Kinderen zullen er veel plezier aan beleven en vinden het nóg leuker als je hen streepjes laat zetten. Zet hier vervolgens de datum bij en je maakt het extra interactief.

Naast een groeimeter voor je eigen kind, is het ook een ontzettend origineel cadeau om te geven. Hang de groeimeter gemakkelijk op aan het touw met een spijkertje, of koop desgewenst een sticker. Ontdek het complete aanbod via de onderstaande button!

Bekijk ook deze populaire producten: