Beste wasbare zoogcompressen

Gebruik jij frequent zoogcompressen? Dan is het zeer interessant om wasbare zoogcompressen in huis te halen. Naast dat hergebruiken tegenwoordig razend populair is, ben je ook nog eens extra voordelig uit wanneer je wasbare zoogcompressen gebruikt!

Naast dat ze prettig zijn voor het milieu en je portemonnee, zijn wasbare zoogcompressen ook nog eens extra prettig voor je huid.

Wasbare borstcompressen zijn in vele varianten en maten verkrijgbaar. Wij selecteren de beste zoogcompressen die je kunt hergebruiken. 

Wasbare zoogcompressen

WASBARE ZOOGCOMPRESSEN AANBIEDINGEN

Ontdek onze keuze van de beste herbruikbare zoogcompressen die perfect wasbaar zijn. We selecteren zoogcompressen op de beste prijs en naar onze ervaring. Doe er je voordeel mee!

Wat zijn de voordelen van wasbare zoogcompressen?

Zoogcompressen zorgen ervoor dat eventuele lekkages tijdens of na het geven van borstvoeding worden opgevangen. Met het gebruik van de zogenaamde borstcompressen of borstvoedingspads ervaar je dus geen natte BH of een nat shirt. Je stopt ze eenvoudig in je BH of voedingsbh en de borstcompressen nemen het vocht direct op wanneer nodig! 

Voordel wasbare zoogcompressen

Wanneer je overgaat op de wasbare variant van de zoogcompressen ben je vele malen goedkoper uit én ook nog eens milieubewust bezig. Waarom zou je continu nieuwe pads kopen, terwijl wasbare borstcompressen zeer voordelig te koop zijn?

Een bijkomend voordeel is dat uitwasbare zoogcompressen zeer gemakkelijk te wassen zijn in de wasmachine, waardoor je geen handwas hoeft te gebruiken. Tip: koop een variant waarbij een gratis waszakje wordt geleverd zodat je de katoenen pads nóg makkelijker en veiliger kunt wassen. Dit levert doorgaans het beste resultaat.

Bekijk ook deze populaire producten: