Fopspeen voor baby kopen

Een fopspeen is enorm effectief om de zuigbehoefte van je baby te remmen. Het heeft een kalmerende werking en werkt stressverlagend. Zuigen biedt veel troost voor een baby en kan een rustgevend gevoel geven. Enorm belangrijk dus om je baby een fopspeen te kunnen geven!

Je koopt een fopspeen voor je baby in verschillende maten, varianten en kleuren. Voor iedere leeftijdscategorie is er een geschikte speen te koop. Je kiest bijvoorbeeld voor een rubber fopspeen of van siliconen. Wist je dat een fopspeen vaak tot wel 3 maanden meegaat zonder te hoeven vervangen? De meest gangbare merken zijn bijvoorbeeld de Bibs fopspeen, Philips Avent, Difrax, Friggs en Dr. Browns. Wij hebben deze merken getest en brengen je op de hoogte van alle voor- en nadelen van deze merken!

Daarnaast selecteren we doorlopend de beste fopspeen aanbieding, deals en scherp geprijsde spelen. Baby’s die flesvoeding krijgen hebben enorm veel behoefte aan zuigen en daarom doe je er hoe dan ook goed aan een fopspeen in huis te halen. Laat je door ons informeren en koop online extra voordelig een bekend merk van fopspenen!

Fopspeen

FOPSPEEN AANBIEDING EN de HARDLOPERS

Met een fopspeen aanbieding ben je verzekerd van de beste prijs van een gerenomeerd merk. Wij testen en selecteren continu het beste merk en fijne aanbiedingen van een fopspeen. Hieronder vind je onze persoonlijke selectie.

Beste fopspeen merken

1. Bibs fopspeen

Bibs fopspenen staan bekend als één van de beste op de markt. Dit bedrijf is afkomstig uit Denemarken en is al ruim 40 jaar actief op de markt. De Bibs fopspeen staat dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Bibs fopspenen zijn te herkennen aan de ronde vorm en mooie zachte kleuren. Er is gekozen voor de ronde vorm en het materiaal fopspeen om de huid van de baby (of kleuter) niet te irriteren. 

Bibs koop je extra voordelig wanneer je een voordeelverpakking in huis haalt. Hierdoor koop je vaak 2 tot 4 speentjes en kun je goed afwisselen. Daarnaast zul je ervaren dat een Bibs fopspeen overal en nergens zal liggen, van de kinderkamer tot de kinderwagen. Hierdoor is het prettig om meerdere varianten in huis te halen. Koop een fopspeen met veiligheidsring voor extra veiligheid. Daarnaast is de Bibs fopspeen ook nog eens BHA vrij, dus zonder bisfenol!

Bibs fopspeen

2. Avent Fopspeen

Kalmeer je baby met de Avent Fopspeen! Avent is een product van Philips en kalmeert de baby en laat de huid ademen. De Philips Avent fopspeen heeft grote gaten in de speen, wat ervoor zorgt dat de huid droog wordt gehouden. De fopspeen van Avent is extra licht en laat veel lucht door, wel zo prettig dus!

Andere belangrijke kenmerken, naast de extra ventilatie, zijn de zachtheid van de speen, de hoge acceptatie van baby’s (gemiddeld 98% van de baby’s houdt van de Avent fopspeen) en meer! Daarnaast zorgt de Philips Avent fopspeen voor een gezonde ontwikkeling van de mond en je kunt ‘m erg makkelijk schoonmaken. Net als Bibs brengt Philips met de Avent Fopspeen een product op de markt zonder BPA. Wist je trouwes dat deze spenen vaatwasbestendig zijn? Handig! Bekijk het assortiment van Philips Avent.

Avent fopspeen

3. Difrax fopspeen

Difrax is een razend populair merk als het gaat om baby assortiment. Ook als het gaat om spenen kent dit merk een uitgebreid aanbod met vele voordelen. Zo is de Difrax fopspeen erg vriendelijk voor de tanden en het mondje van je baby, ontwikkeld samen met logopedisten en tandartsen en vlindervormig. Hierdoor laat het het neusje van je baby vrij en heeft het een optimale luchttoevoer en voorkomt het huidirritatie.

Ook groeit een Difrax fopspeen mee met de zuigbehoefte van je baby aan de hand van handige functies. Je kiest online eenvoudig de leeftijd van je baby, en dus ook de bijbehorende behoefte. Vervolgens kies je een ontwerp naar keuze en haal je je Difrax fopspeen in huis! Bekijk het volledige aanbod en haal extra voordelig het merk Difrax in huis!

Difrax fopspeen

4. Frigg fopspeen

FRIGG brengt nét even een andere fopspeen op de markt. Het zijn gekleurde speentjes, maar dan niet in een herkenbare felle kleur. De kleuren zijn erg zacht en vriendelijk en hierdoor extra rustgevend voor je baby. Je koopt een Frigg fopspeen in een bloemvorm zoals op de foto, of in een ronde vorm. 

Je koopt een fopspeen van Frigg al vanaf de geboorte van je baby en het draagt direct bij bij de ontwikkeling en het opgroeien. Uiteraard is ook dit merk fopspenen vrij van BPA, PCV en ftalaten. In het assortiment vindt je zowel hele stoere fopspenen en juist schattige varianten. Voor ieder wat wils, en de prijzen zijn doorgaans lekker laag. Haal tenminste 2 Frigg fopspenen in huis, zodat je een tijd vooruit kunt.

Frigg fopspeen

5. Dr. Brown’s fopspeen

De Dr. Brown’s fopspeen staat bekend om haar vrolijke kleuren en motiefjes. Geen saaie bedoeling dus bij dit merk, maar echte eyecatchers. Dr. Brown’s biedt een symmetrisch ontwerp uit met leuke patronen en ontwerpen. Je kunt ‘m ook nog eens ondersteboven gebruiken, geen gedoe dus met je baby. Daarnaast worden de spenen erg makkelijk geaccepteerd door de afgeronde vormen.

Doordat het luchtkanaal van een Dr. Brown’s fopspeen zuigvrij is gemaakt, is er minder kracht nodig tijdens het zuigen. Dit vermindert de druk op het gehemelte van je baby. Daarnaast krijgen baby’s een rustgevend gevoel door het zuigen en zal het heerlijk in slaap vallen tijdens het gebruik. Je koopt de fopspenen van Dr. Brown’s voor uiteenlopende leeftijdsgroepen en je bent dus voorlopig wel even zoet met dit fijne merk! Ontdek het hele assortiment…

Dr. Brown's fopspeen

6. Mam fopspeen

Mam Fopspenen zijn een feestje voor de mond van je baby. Het past namelijk altijd perfect en zal je baby heerlijk laten ontspannen. De acceptatie is ook bij Mam erg hoog en baby’s worden verantwoord begeleid bij het opgroeien. Samen met designers en tandartsen is het ontwerp samengesteld van de Mam fopspeen, met maximaal comfort. 

De tanden en kaken zullen worden ontlast dankzij het slimme design. Niet voor niets staat dit merk bekend om haar MAM-kwaliteit. Ontdek het zelf en haal een fopspeen van Mam in huis. Je vindt online via onderstaande button een zeer uitgebreid aanbod. Je bent hoe dan ook verzekerd van kwaliteit, kies dus een ontwerp naar keuze uit en je zit goed!

Mam fopspeen

top 10 fopspenen

Wist je dat je de keuze hebt uit tal van maten, leeftijdscategorieën en prijzen? Doordat baby’s groeien, is het belangrijk een speen hierop af te stemmen. Zoals benoemd gaat een fopspeen vaak 2 tot 4 maanden mee, waardoor je niet vaak hoeft te wisselen.

Om je te voorzien van de beste keuzes is er een top 10 samengesteld van de beste fopspenen. Deze zijn ook nog eens scherp geprijsd waardoor je verzekerd bent van de beste keuze. Jij wilt toch ook alleen het beste voor je baby? Kies jouw favoriet uit de top 10 en haal vandaag nog een fopspeen in huis!

Bekijk ook deze populaire producten: