Waterspeelmat aanbiedingen & review

Het grote succes van dit jaar is de waterspeelmat! Op een speelse manier leren baby’s om te wennen aan water in combinatie met spelen. Een perfecte combinatie en ook nog eens zeer voordelig!

Een waterspeelmat, ook wel babygym genoemd, koop je bijvoorbeeld als opblaasbare variant met allerlei speelattributen. Voordelen van een waterspeelmat en babygym zijn bijvoorbeeld dat baby’s geen ‘plat’ hoofdje krijgen. Ook versterkt het hoofd, schouder nek en rugspieren.

Wij zijn op zoek gegaan naar de beste watermatten en hebben deze uitvoerig getest. We schreven onze bevindingen op in een review over waterspeelmatten. We trappen af met de beste aanbiedingen en voordelige matten. Bekijk ze hieronder!

Waterspeelmat

WATERSPEELMAT AANBIEDINGEN EN TOP PRODUCTEN

Kies voor gave thema’s als de onderwaterwereld, dieren en andere attributen die je baby geweldig vindt. We hebben producten geselecteerd op prijs én op populariteit. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste prijs en een goede koop. Een babygym is een absolute must-have voor huishoudens met een baby of opgroeiend kind!

Onze ervaring met een waterspeelmat

Wat is een waterspeelmat?

De naam zegt het eigenlijk al: je koopt een mat waar kleine kinderen en baby’s op kunnen spelen met water. Een watermat fungeert als babygym en heeft hierdoor vele voordelen. Ook heb je matten met bijvoorbeeld visjes erin, die baby’s urenlang bezig kunnen houden. Het water zit ”gevangen’, dus je borgt ‘m gerust op in een speelgoedkist. Je kunt de mat overal in huis gebruiken!

Voordelen van een waterspeelmat

Het gebruik van een waterspeelmat heeft tig voordelen en is daardoor een absolute aanrader. We kunnen haast wel stellen dat het een must-have is omdat het hoofd, nek en schouder spieren versterkt. Daarnaast draagt een Baby gym mat bij aan de sensorische stimulatie en bevordert het de motorische vaardigheden van kids.

Doordat er vele elementen in een mat zijn verwerkt wordt ook nog eens de ontwikkeling van het brein gestimuleerd. Kies de juiste afmeting en koop een watermat naar keuze! Je vult deze vervolgens met water en sluit ‘m goed af. Hierdoor is de waterspeelmat lekvrij en kun je het overal in huis gebruiken, zelfs op een boxkleed. De opblaasbare waterspeelmat heeft ons enorm doen verbazen en is een prachtige toevoeging in huis!

Een Watermat cadeau geven!

Hoe origineel is het om een waterspeelmat als kraamcadeau te geven? Doordat het vele voordelen biedt, zoals hierboven besproken, is het ook nog eens een verantwoord cadeau om te geven. 

Net als bijvoorbeeld een groeimeter is een baby gym niet een kraamcadeau waar men heel snel aan denkt. Hierdoor ben je vaak verzekerd van een origineel cadeau en hoef je deze niet te ruilen. Een absolute eye-catcher waarmee je dus een goede beurt maakt!

Bekijk ook deze populaire producten: