Speelgoedkist kopen & aanbiedingen

Razend populair en in ieder huishouden met een baby of kind te vinden is de speelgoedkist! Een opbergkist voor speelgoed is niet alleen ontzettend praktisch, maar het stimuleert ook nog eens je kleine om zijn of haar speelgoed netjes weer op te borgen. Krijg je onverwachts bezoek? Dan ruim je binnen no-time het speelgoed op in jouw speelgoedkist!

Het aanbod en de opties voor een speelgoedkist zijn enorm. Zo koop je online bijvoorbeeld voordelig een houten speelgoedkist, en heb je de keuze uit tal van kleuren. Ga bijvoorbeeld voor safe met een zwarte speelgoedkist. Wil je een praktische keuze? Dan kies je voor een speelgoedkist op wielen of bijvoorbeeld met een bankje. Je kleine kan daardoor na het spelen even lekker bijkomen.

Om je te voorzien van de beste keuzes hebben wij allerlei kisten getest en schreven we onze ervaringen voor je op. Tevens maken wij doorlopend onze persoonlijke selectie van de beste producten. Extra voordelig ben je uit door een speelgoedkist aanbieding te kopen uit onze selectie. Ontdek het snel…

Speelgoedkist

Speelgoedkist aanbieding & onze selectie

Onze selectie beslaat meerdere type kisten. Van een gave houten speelgoedkist tot een kist met een persoonlijke naam erop! Tevens houden wij de prijzen scherp in de gaten, ook wanneer er een speelgoedkist aanbieding of korting te vinden is. Doe er je voordeel mee, zullen we maar zeggen.

Populaire speelgoedkist types

1. Houten speelgoedkist

Een houten speelgoedkist is veruit de meest populaire variant. Door de houten materialen wordt er namelijk een robuuste en fraai uiterlijk gegeven aan de kist. Tevens is het grote voordeel van een houten speelgoedkist dat het draagvermogen gigantisch toeneemt ten op zichte van andere materialen.

Wist je bijvoorbeeld dat een speelgoedkist van hout tot wel 60 kilo kan dragen? Hierdoor kun je een kist ontzettend volstoppen met speelgoed en andere attributen van je baby en kind. Onderhoud heeft hout nagenoeg niet nodig, wat ook wel zo prettig is. Een speelgoedkist van hout gaat daardoor ontzettend lang mee, wel zo duurzaam!

Houten speelgoedkist

2. Speelgoedkist Zwart

Helemaal van deze tijd is de speelgoedkist in het zwart. De kleur zwart is namelijk trendy en staat in ieder interieur. Kun je niet kiezen welke kist je moet kopen, door de vele types, dan raden wij aan een zwarte speelgoedkist in huis te halen! Naast het materiaal hout kun je bijvoorbeeld ook een gave zwarte metalen opbergkist voor speelgoed kopen. Dit geeft het direct een hele chique uitstraling in je woonkamer of babykamer.

De kleur zwart is ontzettend populair en dat zie je terug in het ruime aanbod aan kisten. Zo kun je ervoor kiezen een zwarte speelgoedkist te kopen met een bankje, of bijvoorbeeld op wielen. Een deksel is wel zo handig, maar wil je liever een goedkope versie dan kun je ook kiezen voor een zwarte opbergkist die helemaal open is. Bekijk het volledige aanbod!

Speelgoedkist zwart

3. Speelgoedkist met naam

Dé trend van dit moment is een speelgoedkist met naam! Hoe gaaf is het om zo’n kist in huis te halen en je kleine te verrassen met zijn of haar eigen naam erop! Hierdoor betrek je je kind en is het makkelijker om hem of haar zijn eigen speelgoed op te laten ruimen. Een speelgoedkist met naam koop je in verschillende opties en vaak kun je na het bestellen opgeven welke naam erop moet, kosteloos!

Een ontzettend uniek cadeau om te geven, zo’n speelgoedkist met naam. Wij hebben het aanbod van deze kisten getest en vinden vooral de stijl van het lettertype een absolute aanwinst op de opbergkist. Ontdek het aanbod!

Speelgoedkist naam

4. Speelgoedkist met bankje

Zoals we eerder al benoemden zijn er veel praktische kanten aan een kist. Des te interessanter is de speelgoedkist met bankje, waar je kleine even heerlijk op kan uitrazen na het spelen (en opruimen). Een speelgoedkist met bank is een veel gekocht item en biedt een handige extra functie. Tevens zijn er kisten te koop die ook een zacht kussen meeleveren, maar dit is eigenlijk helemaal niet essentieel.

Een bankje op een speelgoedkist is eigenlijk al snel gemaakt, het bevat namelijk simpelweg een fijne rugleuning en armleuning. Je kunt natuurlijk ook een opbergkist zonder deze leuningen kopen, maar in de praktijk is dit stukken minder uitnodigend en ook nog eens gevaarlijk. Bekijk het aanbod speelgoedkisten met bankje!

Speelgoedkist bank

5. Speelgoedkist op wielen

Last but not least heb je ook nog de mogelijkheid om een speelgoedkist op wielen te kopen! Hoe handig is dat, je vult de kist met speelgoed en verplaatst ‘m vervolgens naar de plek die voor jou wenselijk is. Van de speelkamer naar de slaapkamer, of simpelweg even naar de andere hoek van de woonkamer, het is allemaal mogelijk door de wielen onder de speelgoedkist!

Vaak zijn de wielen gemaakt van hout, waardoor ze wat minder praktisch zijn om mee naar buiten te rollen. Maar binnenshuis is dit echt een uitkomst. Wij zijn fan van een speelgoedkist op wielen en raden dit dan ook van harte aan. Bekijk het assortiment en haal er 1 in huis!

Speelgoedkist wielen

top 10 kisten

Wist je dat dé leverancier van houten speelgoed kisten, bol.com, iedere dag een eigen top 10 samenstelt? Hierdoor ben je verzekerd van de beste keuzes. Zo vinden wij persoonlijk de Nijntje speelgoedkist een absolute topper, maar ook het merk Woood is een populaire speler.

Bekijk de Top 10 opbergkisten voor speelgoed en plaats ‘m op een handige plaats in je huis. Je zult ervaren dat opruimen nog nooit zo makkelijk was voor jou, of voor je kind. Door een kist uit de top 10 te kopen kom je niet voor verrassingen te staan en haal je echte topper in huis. Ontdek de actuele top 10…

Bekijk ook andere populaire baby producten: