Kinderwagen deken kopen voor je baby

Het is belangrijk je baby goed op temperatuur te houden. Speciaal voor in een kinderwagen doe je er daardoor goed aan een kinderwagen deken te kopen. Deze dekens koop je in verschillende motieven, maten en merken en zijn een absolute must-have. Houd je baby heerlijk warm tijdens een wandeling met de kinderwagen!

Wij hebben een uitgebreide test gedaan van kinderwagen dekens en hebben onze favorieten op een rijtje gezet. We hebben getest op bijvoorbeeld afmetingen en maten van dekens, de dikte ervan en uiteraard met oog voor de prijs. Velen hebben een fleece voering die heerlijk zacht aanvoelt.

Wist je dat vele kinderwagen dekens eigenlijk een slaapzakje zijn? Hierdoor kun je je baby erg makkelijk instoppen en daarnaast zijn de dekens wasbaar. Tip: koop een 4 seizoenen deken voor in je kinderwagen zodat je niet continu hoeft te wisselen gedurende de seizoenen. Bekijk hieronder onze aanbevelingen van de beste dekens voor in je kinderwagen!

Kinderwagen deken

KINDERWAGEN DEKENS AANBIEDING & SELECTIE

Wil je goed voorbereid naar buiten met de kinderwagen, zonder te hoeven nadenken of het niet te fris is? Bekijk dan onze aanbevelingen voor de beste dekens en slaapzakken. Ze zijn uitermate geschikt voor in de winter, wasbaar op 30 graden en voelen heerlijk zacht aan. Doe er je voordeel mee!

Waar let je op bij de aanschaf van een deken?

Allereerst kijk je natuurlijk naar het uiterlijk van de deken. Vele huishoudens met een baby hebben namelijk een prachtige kinderwagen gekocht en dan is het enorm zonde om een deken te kopen die niet past bij het design van je kinderwagen. Zo heb je tal van dekens voor in de kinderwagen die zijn voorzien van gave dieren, het jungle thema of ie je op kleur selecteer bij je kinderwagen of wiegje. Een ledikant deken uitzoeken is leuk en totaal niet moeilijk!

Afmetingen kinderwagen deken

Wist je dat je een deken kunt kopen in tal van afmetingen? De meest gangbare lengte is 90 tot 100 centimeter lang en zo’n 75 centimeter breed. Hierdoor is er een duidelijk verschil in lengte en breedte en van deze afmetingen vind je het meest uitgebreide assortiment. Koop bij voorkeur een deken die niet te klein is en op de groei voor je baby, zodat je niet continu een nieuwe kinderwagen deken hoeft te kopen door het groeien van je baby.

Waar koop je een deken?

Tegenwoordig vind je online het meest ruimte aanbod dekens voor in de kinderwagen of bijvoorbeeld het ledikantje of wieg. Je selecteert eenvoudig op maat en haalt hierdoor een deken in huis met de juiste afmetingen. Ook kun je weinig foute keuzes maken, een deken spreekt erg voor zich. De prijzen liggen doorgaans erg laag, gemiddeld tussen de €25 en €35 per stuk voor een deken van top kwaliteit. Bekijk het gehele assortiment dekens!

Welke kinderwagen dekens Merken?

Misschien wel het meest populaire merk is Teddy kinderwagen dekens. Teddy dekens koop je online en hebben een heerlijke fleece voering. Door deze voering zorg je goed voor de huid van je baby en vallen ze vaak heerlijk in slaap in de kinderwagen.

Ook Koeka en Joolz zijn fijne dekens voor in je kinderwagen. Koeka heeft een gigantisch uitgebreid aanbod en staat ook bekend om haar wiegdeken en ledikantdeken. Vooral de pastelkleuren en fleece uitvoering zijn een ware trend. 

Bekijk ook deze populaire producten: