Nachtlampje voor baby in de kinderkamer

Onmisbaar in je kinderkamer is een nachtlampje voor je baby. Met een nachtlampje zorg je voor een goede nachtrust voor je baby, zonder zorgen en teveel woelen. Nachtlampjes voor de babykamer vind je online in tal van uitvoeringen en voor iedere wens is er een geschikt lampje. 

Kies je bijvoorbeeld voor een LED Nachtlampje voor baby’s, een dimbaar nachtlampje of een lampje met bewegingssensor? Er zijn zelfs baby nachtlampjes die bovenstaande elementen combineren, handig!

Wij zijn het beste nachtlampje voor baby’s gaan testen en hebben onze ervaringen uiteen gezet. We starten met onze selectie van de 6 beste producten en aanbiedingen. Vervolgens zetten we 3 handige functies uiteen zodat je verzekerd bent van de beste keuze van een nachtlampje voor baby’s op de kinderkamer. 

Nachtlampje baby

BABYKAMER NACHTLAMPJE AANBIEDING & ONZE SELECTIE

Onze voorkeur gaat uit naar baby nachtlampjes die veilig zijn, duurzaam en bovenal handig in gebruik. Voor een extra touch koop je een nachtlampje in de babykamer van dieren of een ander leuk uiterlijk. Wist je dat er zelfs een Nijntje nachtlampje te koop is? Wat je ook kiest, je baby gaat zeker blij en tevreden zijn wanneer er een lampje in de babykamer wordt toegevoegd… 

Top 3 nachtlampjes in de babykamer

1. LED Nachtlampje

Kies voor het meest populaire nachtlampje voor de babykamer die er momenteel is, een LED nachtlamp! Met de LED variant ben je duurzaam bezig en daardoor extra voordelig uit in je energiekosten. Een LED nachtlampje heeft een hele lange levensduur, tot wel 50.000 uur. Je kunt jaren vooruit, en dat voor ontzettend lage kosten.

Je plaatst een LED nachtlampje voor baby’s vaak eenvoudig in het stopcontact. De meeste varianten zijn uitgerust met een sensor voor dag- en nacht. Hierdoor herkent de LED nachtlamp automatisch wanneer het donker/schemerig wordt, én wanneer het weer licht wordt en de lamp moet worden uitgeschakeld. De helderheid stel je zelf in door een dimbare LED nachtlamp te kopen. Een fijne koop!

LED nachtlampje

2. Nachtlampje met bewegingssensor

Zoals al benoemd bij de LED variant is er een nachtlampje voor de babykamer met bewegingssensor te koop. Door deze sensor, die wordt geactiveerd bij beweging in de babykamer, wordt de lamp geactiveerd en ook weer gedeactiveerd bij geen beweging. Hierdoor staat de lamp niet onnodig aan en bespaar je ongelofelijk in je energiekosten.

Een nachtlampje met bewegingssensor voor baby’s is erg populair en de meeste varianten beschikken over zo’n handige sensor. In de meeste gevallen koop je deze variant als LED lamp, zoals hierboven benoemd. Het licht wat wordt afgegeven is erg warm en door de bewegingssensor erg energiezuinig en duurzaam. Bekijk het aanbod!

Nachtlampje bewegingssensor

3. nachtlampje dimbaar

Een babykamer nachtlampje die dimbaar is wordt veel gebruikt in combinatie met een bewegingssensor. Door de dimfunctie voorkom je een fel en vervelend licht voor je baby en zorg je voor een lichtbron die niet té aanwezig is.

De helderheid van je nachtlampje stel je eenvoudig in, waardoor je helemaal zelf de gewenste hoeveelheid licht bepaalt. Middels een afstandsbediening pas je deze instelling toe. Je koopt een dimbaar nachtlampje voor op de babykamer ook weer vaak in combinatie met een LED lamp én met een bewegingssensor. Hierdoor tref je 3 energiezuinige componenten aan in 1 nachtlampje voor baby’s. 

Nachtlampje dimbaar

Het beste nachtlampje?

Nu we drie type nachtlampjes uiteen hebben gezet, zul je wellicht de vraag hebben welke je nou moet kiezen? Het beste nachtlampje bestaat in onze ogen niet en is afhankelijk van jouw wensen en situatie.

Maar wist je dat er nachtlampjes voor babykamers zijn die meerdere functionaliteiten combineren? Koop bijvoorbeeld een LED nachtlampje die dimbaar is én een bewegingssensor heeft. Hierdoor ben je verzekerd van het beste op de markt, wel zo prettig toch? Ontdek het complete assortiment, kies jouw favoriet en voeg een baby nachtlampje toe aan je kinderkamer!

Bekijk ook deze populaire producten: