Kinderwagen kopen

Er komt veel kijken bij het kopen van een kinderwagen. Zo zijn er tal van functies waaruit je kunt kiezen en vind je kinderwagens in alle prijzen en maten.

Wij helpen je op weg door de laatste innovaties met je te bespreken, actuele aanbiedingen op een rijtje te zetten en bespreken praktische tips.

Kies hieronder jouw onderwerp of kinderwagen naar keuze…

Borstvoeding

De beste kinderwagen producten

Wist je dat een kinderwagen compleet naar eigen wens kan worden aangevuld met gave producten? Van een wagenspanner tot een 3-in-1 kinderwagen en van dekens tot parasols, je kunt het zo gek niet bedenken!

Waar moet je op letten bij een nieuwe kinderwagen?

Prijs kinderwagen

Allereerst stel je een budget op wanneer je een nieuwe kinderwagen gaat kopen. Net als bij auto’s heb je namelijk de mogelijkheid om een kinderwagen te kopen in alle vormen en maten. De prijzen liggen ver uit elkaar, en zo ook de designs en kwaliteiten.

Functionaliteiten kinderwagen

Kijk per kinderwagen onder andere  naar een zonnekap, reiswieg, regenhoes, hoeveel wielen de kinderwagen heeft, het materiaal en bijvoorbeeld het type riem wat gebruikt wordt. Ook het gewicht van de kinderwagen is belangrijk, let hier altijd goed op.

Wanneer kinderwagen kopen?

Een kinderwagen koop je doorgaans al voor de geboorte, zodat je niet in de eerste weken na een zwangerschap nog op pad moet. Per kinderwagen wordt aangegeven tot welke leeftijd deze geschikt is, hier kunnen namelijk grote verschillen in zitten.

KINDERWAGEN AANBIEDINGEN EN TOPPERS

Dit is dé 3-in-1 kinderwagen van dit moment!

Een praktische en kwalitatieve duo kinderwagen.

Bugaboo is hét merk als het gaat om kinderwagens.

Hoog beoordeelde kinderwagen van het merk Maxi-Cosi

Extra goedkope kinderwagen én inklapbaar. 

Combi kinderwagen uitgerust met een handige autostoel.