Muziekmobiel voor in de box – Baby mobiel aanbiedingen

Een muziekmobiel is onmisbaar in de box van je baby. Met een boxmobiel speel je rustgevende muziek af, waardoor je baby binnen no-time fijn in dromenland is. Naast een slaapfunctie heeft een muziekmobiel in je box ook een speels karakter! Wanneer je een box mobiel koopt met allerlei leuke figuurtjes en diertjes, heeft je baby oneindig veel om naar te kijken.

Daarnaast is het ook nog eens enorm educatief. Het stimuleert namelijk je hand-oog coördinatie van je kleine. Door deze dubbele functie is de aanschaf van een baby muziekmobiel voor in de box een goed idee!

We nemen je mee in de wondere wereld van de boxmobiel. Waar let je op, welke producten zijn er allemaal en wat zijn de prijzen? We hebben onze keuzes op een rijtje gezet en selecteren de beste aanbiedingen, prijzen en producten van dit moment. Lees verder…

Muziekmobiel

MUZIEKMOBIEL AANBIEDING & TOP MERKEN

Laat je baby heerlijk in slaap dommelen door de rustgevende geluiden en muziekjes, of ga voor speelse elementen waardoor je baby voldoende afleiding heeft in de box. Door een muziekmobiel met muziekdoosje te kopen combineer je zowel slapen als spelen, ideaal!

Top 3 muziekmobiel merken

1. nijntje muziekmobiel

Wie kent Nijntje nou niet? Dit populaire merk brengt een zeer populaire Nijntje muziekmobiel op de markt. Met Nijntje ben je altijd verzekerd van kwaliteit én uren speelplezier voor je baby. De boxmobiel van Nijntje kent prachtige speelse elementen en is een geweldige koop.

Je bevestigt de muziekmobiel zeer eenvoudig aan de box, waarna er meerdere Nijntjes beginnen rond te draaien. Kies voor een Nijntje baby mobiel met muziekdoos voor een nóg leuker effect met geluidjes en draaiende elementen.

Nijntje muziekmobiel

2. tiny love muziekmobiel

Wist je dat er online veruit het meest wordt gezocht naar de Tiny Love muziekmobiel? Tiny Love brengt namelijk tal van gave baby mobielen uit voor in de box, waardoor je oneindig veel keuze hebt uit het assortiment. De Tiny Love muziekmobiel staat bekend om haar kleurrijke modellen en is een verrijking in de box.

De bevestiging is veelal wit en de attributen hebben alle kleuren van de regenboog. In tegenstelling tot veel zwarte muziekmobielen met houten elementen, kiest Tiny Love dus voor een andere boxmobiel. Extra handig zijn de mini varianten die zeer praktisch in gebruik zijn. 

Tiny love boxmobiel

3. little dutch muziekmobiel

Little Dutch is, net als Tiny Love, een zeer bekend merk en vooral als het gaat om de muziekmobiel voor baby’s. Met Little Dutch voeg je dan ook écht wat toe aan je box. 

In tegenstelling tot Tiny Love is de Little Dutch boxmobiel gemaakt van hout materialen en krijgt het zo een duurzame en natuurlijke uitstraling. Een houten muziekmobiel is sowieso duurzamer dan plastic attributen, los van het feit dat het vaak ook nog eens veel mooier is. Je baby zal met een Little Dutch boxmobiel heerlijk wegdommelen en kan ook nog eens uren kijken naar de pluche figuurtjes aan de mobiel. Het muziekdoosje maakt het feest helemaal af!

Little Dutch muziekmobiel

Uitgelicht: Muziekmobiel met muziekdoosje

Een muziekmobiel met muziekdoosje is een geweldige uitkomst. Door het muziekdoosje kun je heerlijke rustgevende muziek afspelen, waardoor je baby binnen no-time in slaap valt in de box. De geluiden zijn speciaal ontwikkelt om baby’s slaperig te laten worden, in combinatie met het ronddraaiende effect van de box mobiel voor je baby. 

Naast het effect dat baby’s snel in slaap zullen vallen, heeft een muziekmobiel natuurlijk ook vooral een speels effect. Door de leuke houten figuurtjes, zoals tal van dieren, raakt een baby niet uitgekeken van de muziekmobiel met muziekdoos. Bekijk het assortiment en haal zelf zo’n gave box mobiel in huis!

Bekijk ook deze populaire producten: