Borstkolf apparaat kopen en de 3 beste merken

Met het beste kolfapparaat zorg je voor comfort en gemak tijdens het kolven van melk. Een borstkolf koop je in verschillende varianten en van diverse populaire merken. Denk bijvoorbeeld aan een handkolf voor extra gemak, een siliconen kolf en een handmatige of dubbele kolfapparaat. 

Een borstkolf is zo ontwikkeld dat het is geinspireerd op het zuigen van je baby. Hierdoor kun je sneller en comfortabel kolven. Het ritme en de zuigkracht kun je bij een handkolf zelf bepalen en bij een elektrische kolf kun je dit instellen.

Wij zijn op onderzoek uitgegaan naar de beste kolfapparaten van dit moment en hebben een selectie gemaakt van de absolute toppers. We letten hierbij op de voordelige prijzen, beste merken en handige functies. Ontdek het beste kolfapparaat!

Kolfapparaat

KOLFAPPARAAT AANBIEDING EN top DEALS

Wij selecteren doorlopend de 6 beste kolfmachines van dit moment. Extra voordelig geprijsd of in de aanbieding en voorzien van fijne technologieën om jou op weg te helpen tijdens het kolven. Doe je voordeel met onderstaande deals!

Beste kolfapparaat merken

1. Medela Borstkolf

De Medela Kolf staat bekend als één van de beste kolfapparaten die je op de markt kunt kopen. Velen bestempelen ‘m zelfs als de beste borstkolf en hij staat tevens bovenaan in de bol.com top 10. Als een van de eerste in ons land kwam Medela met een dubbele elektrische borstkolf voor extra gemak, comfort én snelheid. 

Het type freestyle flex wordt omschreven als het meest uitgebreide, geavanceerde en innovatieve kolfapparaat. Deze past in ieder huishouden en helpt menig moeder om te kolven. Met de MyMedela app kun je eenvoudig alles bijhouden. De pasvorm van een Medela borstkolf staat bekend als zeer prettig en de prijzen zijn doorgaans erg scherp. Wanneer je een Medela kolfapparaat koopt ben je zeker van kwaliteit voor de beste prijs!

Medela-borstkolf

2. Philips Avent

Net als de fopspeen brengt Philips met de Avent borstkolf een erg fijn model op de markt. Een Avent kolfapparaat koop je als elektrische model, maar ook een gemakkelijke handkolf. De siliconen kolf heeft een Motion technologie waarmee je nóg sneller kunt kolven. Het ritme en de zuigkracht lijken daarnaast erg op het zuigen van je baby, waardoor je erg veel comfort zult ervaren.

De Philips Avent borstkolf past zich eenvoudig aan aan je borsten en zorgt voor een snelle afgifte van melk. Tevens is de Avent zeer eenvoudig in gebruik. Online kun je kiezen uit een enkele of dubbele borstkolf, of maak je de keuze voor een handkolf om het zelf te regelen. Met de bijgeleverde bewaarbeker ben je direct voorzien van handigheid om de melk te bewaren. Bekijk het assortiment!

Philips-Avent-kolf

3. ARdo borstkolf

Ardo is in tegenstelling tot Philips en Medela een ietwat minder bekend merk borstkolf. Echter biedt dit merk zeer fijne en krachtige kolfapparaten en ben je bij een aankoop verzekerd van een zeer complete set. Ardo biedt zelfs een to-go set voor onderweg, handig!

De prijzen van een Ardo borstkolf liggen gelijk aan die van Medela en Philips en ook hier heb je weer de keuze uit meerdere varianten en siliconen borstkolf apparaten. De borstkolven zijn BHA vrij en dit is zeer aan te raden. De herkenbare groene kleur zoals op de afbeelding afgebeeld zie je doorgaans altijd terug in het assortiment van Ardo. Kies een enkele, dubbele of handkolf en ontdek Ardo!

Ardo-borstkolf

Kolfapparaat ervaring en populaire varianten

Onze ervaring met een kolfapparaat mag duidelijk zijn. Wij zijn razend enthousiast en vertellen je er graag meer over. Daarnaast zijn er populaire soorten die je nóg meer zullen helpen tijdens het kolven. 

In-BH borstkolf

Met een in-BH borstkolf, ook wel een handsfree kolfapparaat genoemd, kunnen je borsten worden gepompt in je BH of voedingsbh terwijl je een andere activiteit uit kunt voeren. Dit doe je met een elektrische handsfree kolf en hierdoor ben je erg snel klaar.

Elektrische kolf

Zoals hiervoor benoemd bij de In-BH borstkolf doe je er goed aan een elektrische borstkolf te kopen. Dit biedt je namelijk de mogelijkheid en vrijheid om de kolf te pompen wanneer je maar wilt, met oplaadbare batterijen. Een elektrische borstkolf koop je als een enkele en dubbele borstkolf variant. Met een dubbele elektrische borstkolf kun je eenvoudig en automatisch de moedermelk afkolven. Vaak kun je ook nog registreren met een app, wel zo handig. Dubbelzijdig kolven is dé trend van dit moment!

Handkolf

Een handkolf daarentegen verschilt wezenlijk van de elektrische variant en biedt jou de mogelijkheid om de controle in eigen hand te houden. Met een handmatige borstkolf kun je het ritme en de zuigkracht zelf bepalen. Dit draagt bij aan het comfort en wordt vaak als prettig ervaren wanneer kolven niet altijd even makkelijk is. De handkolf is vaak erg gemakkelijk te gebruiken en daardoor ook goedkoop in aanschaf. Tevens is een hand borstkolf handig voor onderweg en erg licht.

top 10 Borstkolven

In de top 10 beste kolfapparaten vind je vooral de merken zoals we die hierboven hebben benoemd. Deze zijn razend populair, komen goed uit de test en hebben tevens een fijne prijs. Philips Avent en Medela voeren de lijst continu aan, vanwege de hoge kwaliteit van deze merken. 

Van een dubbele elektrische borstkolf tot een handkolf en van een siliconen kolf tot aan een complete set, met een product uit de top 10 ben je verzekerd van kwaliteit. De populaire webshop bol.com zorgt dat deze lijst up-to-date blijft en is voorzien van de nieuwste varianten. Ontdek de beste borstkolf merken en haal jouw favoriet in huis!

Bekijk ook deze populaire producten: