VoedingsBH of KolfBH kopen

Ben je net bevallen of sta je op het punt te bevallen? Dan kan een voedingsbh wel eens net dat gene zijn wat jij wilt maar nog niet hebt aangeschaft. Deze bh’s zitten fijn, en zijn ideaal wanneer je borstvoeding geeft aan je (toekomstige) kleintje.

Vaak zijn we bezig met wat ons kindje straks allemaal nodig heeft, en vergeten we onszelf daarbij. Logisch, maar niet altijd even handig. Wanneer jij zwanger bent en op het punt staat te bevallen zijn je borsten een hele andere voormaat dan voorheen. Tijdens het geven van borstvoeding veranderd de maat van je borsten ook. Dit is dan ook één van de redenen waarom vrouwen voedingsbh’s aanschaffen. Deze kun je groter en kleiner maken.

Naast dat de BH verstelbaar is is hij ook zo ontworpen dat je gemakkelijk borstvoeding kunt geven zonder dat je eerst alles uit hoeft te trekken. De cups kunnen onafhankelijk van elkaar los en vastgemaakt worden. Daarom hoef je niet eerst je shirt en bh uit te trekken om je tepel te voorschijn te halen. In plaats daar van kun je jouw shirt naar boven doen boven je borst en de ene cup van je bh losmaken. Heb je een shirt of trui met een wijde hals? Dan kun je natuurlijk ook gewoon jouw borst op die manier tevoorschijn halen. Zo zit je ook niet met een blote buik. 

Voedingsbh

Voedingsbh aanbieding & top producten

Bekijk hieronder onze selectie van de beste producten en voedingsbh aanbiedingen! Scoor extra voordelig jouw BH om te voeden en kolven. 

Top 3 merken voedingsbh

1. Noppies voedingsBH

Ben je opzoek naar een merk die aan alles heeft gedacht als het gaat om de zwangerschap en jouw kleintje? Dan ben je bij Noppies aan het goede adres. Noppies is een merk die al dertig jaar meedoet in deze markt. Zij ontwikkelen daarbij producten die de vrouw, ondanks het veranderen van haar lichaam, zelfverzekerd laat voelen.

Hun voedingsbh’s zijn van de laatste trends en weerspiegelen het karakter van de moeder. Ofwel de keuze is reuze! Zo kun je kiezen uit voorgevormde voedingsbh’s, niet voorgevormde voedingsbh’s, naadloze voedingsbh’s, verschillende kleuren, etc. 

Hun materialen zijn zo uitgekozen dat ze zacht aanvoelen aan de borst, en geven ze de ondersteuning die jij nodig hebt.

noppies voedingsbh

2. Medela Kolf BH

Ook het merk Medela doet al jaren lang mee in deze industrie die zo belangrijk is voor moeder en kind. Hun zestig jaar aan ervaring zie je terug in hun producten. Medela vindt het belangrijk dat er gekeken wordt naar hun klanten en voornamelijk naar hun wensen, wat een beginnend baby- en moedermerk was, is uitgebouwd tot wetenschappelijk onderzochte producten. Hierin staat centraal dat er gekeken wordt naar de natuurlijke gedragingen van moeder en kind, en wordt er geluisterd naar de behoefte van de klant.

De kolf bh van Medela is zo ontworpen dat je zonder je handen te gebruiken kunt kolven. De pasvorm is zo ontwikkeld dat je hem kunt aanpassen op jouw maat en voorkeuren. Dit zorgt voor een mooie pasvorm wat zelfvertrouwen geeft.

MEDELA KOLF BH

3. Voedingsbh Anita

Anita is een merk die sinds 1886 lingerie ontwikkeld. Hun lijn bestaat uit diverse bh’s waaronder hun voedingsbh’s. Hun streven is om grote buste op een mooie manier te accentueren waarbij ze gebruik maken van functioneel materiaal, hun afwerking van eersteklas is, en alle verschillende figuren goed uitkomen in de pasvorm.

Kies je voor een voedingsbh van Anita? Dan kies je voor een stijlvolle bh die gezien mag worden. Ze zijn voorzien van speciale borstvoedingsclips die eenvoudig open te maken zijn wanneer je snel borstvoeding wilt geven. Ze zijn te koop met gewatteerde bandjes, een ideale pasvorm en geven ondanks hun mooie look ook nog eens voldoende ondersteuning.

VOEDINGSBH ANITA

Welk type Voedingsbh kopen?

Zoals we hierboven al kort noemden zijn er verschillende type voedingsbh’s of kolfbh’s verkrijgbaar, vooral het online assortiment is erg uitgebreid. Zo heb je de voedingsbh zonder beugel, een populaire variant. De voedingsbh zonder beugel is simpelweg ontworpen omdat vrouwen dat doorgaans prettiger vinden zitten, wel zo fijn! De voedingsbh zonder een beugel is evengoed zo ontworpen dat het voldoende steun biedt ondanks dat je borsten waarschijnlijk zwaarder zijn dan voor de zwangerschap.

Naast de voedingsbh zonder beugel heb je ze ook met beugel. Voorheen werd gezegd dat de beugel ervoor kon zorgen dat melkklieren dicht gedrukt werden en dat het verstoppingen kan veroorzaken. Tegenwoordig zijn de voedingsbh’s zo ontworpen dat je hier geen last van zou moeten hebben. Vaak geven vrouwen aan dat de bh met beugel hun meer zelfvertrouwen geeft en de vorm van hun borsten mooier blijft. Uiteraard is dit een eigen keuze en wordt er vooral geadviseerd om te kiezen wat bij jou het beste past en wat je het fijnste vindt zitten. 

Als laatste noemen we nog de voedingsbh in grote maten. Net als alle standaard bh’s heb je ook voedingsbh’s in verschillende groten voor iedere vrouw. Dit is omdat iedere vrouw anders is en haar eigen maat bh draagt. De meeste voedingsbh’s kun je echter verstellen zodat je ze past wanneer je borsten groter en kleiner worden. Hierin heb je dan dus ook verschillende maten. Sommige vrouwen hebben extra grote bh’s nodig en hier is ook door diverse merken aan gedacht en rekening mee gehouden! Bekijk het assortiment!

Bekijk ook deze populaire producten: